Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 22 augustus 2009

Tjeerd en Denise

Ook gisteren was het weer een prachtige dag: de trouwdag van Tjeerd en Denise.

De stropdas moest gestrikt worden met behulp van een schema op internet, dat viel nog niet mee :-)

We hebben de trouwfoto's gemaakt bij Kasteel Staverden, altijd een mooie locatie voor een fotosessie!

Bij het oude stadhuis in Harderwijk, waar de trouwplechtigheid was, lieten Tjeerd en Denise 2 duiven los, ook altijd weer leuk om vast te leggen, en hopen dat je nét het juiste moment erbij hebt.
Op de site nog wat meer van de fotosessie bij Staverden.

3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi bruidspaar. Grappig die stropdasfoto!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige reportages heb je weer gemaakt. Maar je treft het de laatste tijd ook èrg met het weer natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow. die foto met die duiven! heb het er veel zien doen, maar meestal zag het er net niet zo tof uit als je zou verwachten.. deze foto is echter prachtig =)

    BeantwoordenVerwijderen