Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 7 september 2009

Filmpje!

Een tijdje geleden werd op de Belgische fotografie site LIME de BOUNCE COMPETITION aangekondigd. Ik had net een paar dagen daarvoor de workshop in Amsterdam bij Mike Larson gevolgd en een sunbounce reflectiescherm gekocht. Op de trouwdag van Edwin en Rianne had ik die voor t eerst gebruikt. Er was die dag ook een videograaf mee waar ik erg prettig mee had samengewerkt, en ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en gevraagd of hij hier eventueel een kort filmpje van wou maken... en hieronder zien jullie het resultaat! Ik vind het zelf erg leuk geworden, het laat goed de werking van de sunbounce zien, en ik waag dus maar een poging om mee te doen aan deze wedstrijd. Bij deze ook mijn dank aan Henri Gelderman van HGrecordprodukties voor het maken van deze video!
Kijk dus even mee achter de schermen van deze trouwreportage!


Er valt rechts een klein stukje van het beeld weg, wil je alles zien dan is dit de rechtstreekse link naar you tube: http://www.youtube.com/watch?v=I1O5F5D6SKs

2 opmerkingen:

  1. Tuurlijk wilde ik alles zien. En ik vind het sùper! Ook hoe relaxt het eraan toe gaat. Prachtige beelden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk! en zo'n schermpie doet nogal wat idd, super.

    BeantwoordenVerwijderen