Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 16 september 2009

Gerwin & Charlotte

Gisteren, precies 2 jaar na de start van hun relatie, trouwden Gerwin en Charlotte. Ondanks de regen was het een stralende dag en ondanks dat ik niet zo fit was heb ik er toch weer van genoten!
We hebben eerst wat foto's gemaakt in het nieuwe huis van Gerwin en Charlotte. Waarschijnlijk was het de bedoeling dat ze deze ballonnen 's avonds pas ontdekten :-) Maar ze kwamen mooi van pas voor de foto's!
Daarna zijn we naar de azaleakwekerij in Heerde gereden waar we droog foto's konden maken.

Tussen gemeentehuis en kerkdienst was er nog wat tijd over en hebben we toch nog wat buitenfoto's in het park achter het gemeentehuis van Heerde kunnen maken, dus het is toch een heel afwisselende serie geworden, kijk weer op de site voor meer!

1 opmerking:

  1. Ik vind die onderste echt helemaal geweldig! Prachtig paar en een super achtergrond. I love it!

    BeantwoordenVerwijderen