Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 4 september 2009

Hans en Johanne

Vandaag was ik in Genemuiden voor de trouwdag van Hans en Johanne. De voorspellingen waren zo slecht dat we wat binnenlocaties achter de hand hadden, maar het was droog, de zon scheen af en toe, en het bruidspaar was heerlijk ontspannen, dus wat wil je nog meer!

Er stond wel een heleboel wind en die deed de sluier lekker wapperen!De foto's hebben we gemaakt in de buurt van Hasselt, in Streukel om precies te zijn, zo maar wat plekjes langs de dijk en bij een vriendelijke mevrouw in de tuin: zo kom je nog eens ergens! Het was weer een leuke gezellige dag en op de website zie je weer meer!

3 opmerkingen:

  1. ja, die laatste foto vind ik heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal leuk! Onze reportage is ook zo prachtig! groetjes johanne

    BeantwoordenVerwijderen