Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 18 september 2009

Jan Jaap & Daniëlle

Vandaag in de tuin van Ampie Bouw ('t Harde) de reportage gemaakt van Jan Jaap en Daniëlle.

Goed voor m'n conditie het geklauter op de trappen daar :-)

Senna, de hond, was de hele dag mee, en mocht in het gemeentehuis de ringen naar het bruidspaar brengen!

Op de site weer meer!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke locatie, die heb ik meteen even genoteerd om er eens een bezoekje aan te brengen. Je hebt weer leuke reportages gemaakt de afgelopen tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke plaatjes weer! (die hieronder vinnik nog leuker eigenlijk) en senna hihi, hoeveel van die honden zouden zo heten? ik ken ook nog een senne en wel 3(!) senna's!

    BeantwoordenVerwijderen