Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 17 oktober 2009

buik met bellen

Weer eens wat anders laten zien... deze buikfoto's heb ik een tijdje terug gemaakt. De kleine is kort na het maken van deze foto's al geboren, en het is een meisje geworden!

De ideëen zijn niet allemaal van mezelf, ze hadden wat voorbeeldfoto's meegebracht die we als inspiratie gebruikt hebben. De foto met de hand op de buik is groot op canvas gedrukt en erg mooi geworden!

5 opmerkingen:

 1. Voor dat ik het onderste stukje las wist ik al dat ik dàt dus de mooiste foto vond!
  Schìtterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke mooi geworden en is zo leuk om te doen ook!!! Over een paar weken mag ik er ook weer wat maken ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook al zijn het vaak dezelfde soort foto's, blijf ik buik-foto's mooi vinden.
  (van zwangere vrouwen dan hè ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft mooi om op de foto te zetten . En is een mooi aandenken voor de ouders .Ziet er allemaal goed en netjes uit deze foto`s

  BeantwoordenVerwijderen