Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 1 oktober 2009

Engelse Werk

Het is alweer een aantal weken geleden dat ik in het Engelse werk bij Zwolle deze uitgebreide familieserie gemaakt heb. Hier een paar van de vele foto's.

Er zijn nog veel meer foto's gemaakt maar daarvan komt misschien nog wel wat op de website, ik moet nog allerlei foto's toevoegen, daar moet ik binnenkort eens even tijd voormaken.

2 opmerkingen:

  1. Geweldig leuke foto's en zo leuk dat de kinderen de kleding (qua kleur) op elkaar hebben afgestemd, doet toch wel wat met de foto's vind ik, maakt het rustiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. owwww.. ik hartje het engelse werk =) leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen