Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 12 oktober 2009

Gerben & Diana (2)

Zoals beloofd nog wat foto's van vrijdag: de trouwdag van Gerben en Diana. Een stralende zonnige herfstdag met een stralend bruidspaar!

Een paar van de prachtige versieringen bij de bruid thuis

De fotoserie hebben we gemaakt bij theeschenkerij BOERENGOED in Oosterwolde, Gerben en Diana hadden er zin in en dat is te zien op de foto's!
En Gerben moest natuurlijk ook nog even met zijn moter op de foto!
Op de site weer meer!


2 opmerkingen:

  1. De foto's zien er prachtig uit Geertje, dat wordt vast een prachtig album, succes ermee. Ik had de volgende dag spierpijn van het scherm zo hoog vasthouden, kun je zien dat ik niets gewend ben!

    groeten Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeps...heb ik je zo hard laten werken .... maar ik vond het echt leuk dat je mee was en bij deze nogmaals bedankt voor alle hulp!
    succes vrijdag!

    BeantwoordenVerwijderen