Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 29 oktober 2009

opening

Is het echt al weer een week geleden sinds mijn laatste blogbericht? Hoogste tijd voor nieuwe foto's! Laatst was in in Epe waar ik voor triada-wonen de opning van een nieuwe woonvoorziening van de passerel gefotografeerd heb.

Op de deur zitten sleutels voor alle bewoners.

Maar eerst moet iemand van het sint maartensgilde dit stuk hout nog door midden hakken.
Vervolgens knipt de wethouder, samen met 1 van de bewoners, de slingers door...

... tijd voor champagne! Daarna is er "open huis" en verzorgt de Eper zanger Dennis Wiltink een optreden. Niet echt mijn muziek, maar de bewoners en gasten genoten zichtbaar! ivm de privacy heb ik hier overigens bewust geen foto's van de bewoners geplaatst.

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn weer mooie plaatjes geworden! Wat een jong ventje nog zeg!

    BeantwoordenVerwijderen