Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 5 november 2009

daar doe je het voor

zomaar 2 reacties op trouwalbums van de afgelopen tijd... daar word ik dan zelf weer helemaal blij van :-)


En even voor de bruidsparen van de afgelopen maanden: door de griep in september loop ik met alles nog steeds een paar weken achter, maar ik streef er naar de albums binnen 2 maanden na de trouwdag klaar te hebben!

3 opmerkingen:

 1. ik heb het al vaker gezegd, je hebt zulk leuk werk =) de mooiste dag van zoveel mensen met hun te mogen delen.. heel speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het eerste bedankje heb je prachtig op de foto gezet. Ik vind het wel terecht al die woorden, je levert super werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien wordt het tijd om er eens hulp bij aan te nemen?
  Leuk zulke reacties, kan me voorstellen dat dat je hart verwarmt ;0)

  BeantwoordenVerwijderen