Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 20 november 2009

Gerrald & Mariëlle


Vandaag was ik de hele dag in Genemuiden om het huwelijk te fotograferen van Gerrald & Mariëlle, en wat was het een prachtige herfstdag om te trouwen!

Een mooi moment: als Gerrald aangebeld heeft worden en rozenblaadjes boven hen uitgestrooid

We hebben de fotoserie ook in en om Genemuiden gemaakt, in het park, bij de haven en bij de veerpont.

Nog een mooi moment: confettikanonnen (heet dat zo?) als het bruidspaar uit het gemeentehuis komt. Er kwam flink wat confetti uit, het zit nog in mijn haar geloof ik :-)

Op de website natuurlijk weer meer!

2 opmerkingen:

  1. Nou voortreffelijk weer voor November! Prachtige foto's weer zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ow en..super die stickers hieronder zeg!

    BeantwoordenVerwijderen