Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 7 november 2009

MEER HERFST

Ik kon er wel een abonnement hebben, maar vanmiddag moest ik weer bij IJsselvliedt zijn voor een fotosessie. Toen ik klaar was heb ik nog even een klein rondje gelopen, en nog weer wat foto's gemaakt, ik was er nu toch!

Wat een verschil met een week geleden alweer... vanaf hetzelfde bruggetje, bovenste foto vanmiddag, foto hieronder precies een week geleden, zelfs ongeveer dezelfde tijd.

Maar waar ik eigenlijk voor kwam was wat leuke familiefoto's:

Zo'n bruggetje is altijd leuk

Blijft mooi die herfsttinten, maar 't was nog lastig fotograferen want het was vrij donker.
En absoluut niet meer origineel, ik weet het, maar toch...blad gooien blijft gewoon leuke plaatjes opleveren .

Nog wat plaatjes van m'n korte wandelrondje
Mooi dat spiegelende water weer.

En ik vond zelfs nog een échte kabouterpaddestoel :-)

En heb ik daar nu even al mn 250e logje getypt!

4 opmerkingen:

 1. Ik had echt niet gezien bij die foto vorige week dat het water was. Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een enorm verschil, op de onderste zou je zo het water instappen omdat het een pad lijkt!
  Leuke collage met het blaadjes gooien hoor, blijft toch leuk om te zien!
  Is mooi daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Geertje,
  ik ben het eens met de mensen hier, ik dacht ook niet dat het water was! Mooie foto's, al vind ik die met het water toch het mooist. Leuke serie heb je gemaakt. Lijkt me heerlijk om er zo dichtbij te wonen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. herfst in het bos blijft mooi. maar het is idd soms lastig fotgraferen met dat (gebrek) aan licht. jouw foto's zijn echter weer prachtig geworden =)

  BeantwoordenVerwijderen