Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 10 november 2009

broers en zus

Nog meer herfstsfeer: wat foto's van 2 broers met hun zus, weer eens gemaakt op 't laantje hierachter, een paar weken geleden.

3 opmerkingen:

 1. Hier hou ik van. Broers met hun zus(je?) Ik zie dan al helemaal voor me hoe dat er later hier uitziet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi plekje en prachtig met die nevel erachter, alleen die laatste zou ik wat meer naar rechts kantelen (als ik zo vrij mag zijn om commentaar te geven)

  OT: Enne die koffie kom ik zowiezo wel een keer halen hoor!!! ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ANk: tuurlijk mag dat! Ik had m juist bewust een beetje naar links gekanteld: hou van schuine lijnen, maar de afgedrukte versie heb ik inderdaad net wat meer naar rechts gedaan:-)

  BeantwoordenVerwijderen