Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 1 december 2009

18 juni

Even een logje wat voor de meesten niet echt interessant is... maar kort geleden belde er iemand voor een trouwreportage op 18 juni 2010 en vond het erg jammer dat ik al bezet was. Door omstandigheden is deze bruiloft verzet en zou ik dus toch wel kunnen... omdat de aanvraag telefonisch was en niet per mail kan ik niet meer achterhalen wie dit was, dus zet ik het hier maar even neer... misschien lees je wel mee :-)

1 opmerking:

  1. Als ik je nieuwste logje zie hoop ik dat 'hèt stelletje' zich alsnog gaat melden! :) Die zullen schitterende foto's krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen