Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 11 december 2009

Bernardo & Hariët

En weer een prachtig bruidspaar vandaag: Bernardo en Hariët

Wie? zij dus:-) De foto's hebben we gemaakt op het mooie landgoed Molecaten in Hattem
Het was weer een mooie en gelukkig ook droge dag!
Op de website nog wat meer van de fotosessie.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's weer, vooral die op je website!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige serie ook op je site, leuk idee met die hartenballonnetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig die met die ballonnen =) leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja die ballonnen zijn het helemaal! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hoeft helemaal niet in de lente/zomer te trouwen, deze herfstfoto's zijn ook prachtig en die bruine blaadjes vormen een prachtige omlijsting! Leuke en spontane foto's, ik vind 't knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt superleuk Geertje, al die foto's! Het was echt zo'n mooie dag hè! Ik hoorde vanmiddag van Dick dat de foto's mooi zijn geworden? Ben erg benieuwd, maar ga er zeker vanuit dat Dick geen woord teveel heeft gezegd, :)! Complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen