Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 29 december 2009

Bezoekers

Afgelopen week heel wat uurtjes voor het keukenraam doorgebracht, heerlijk om de vogeltjes af en aan te zien vliegen: mussen in overvloed en soorten, kool- en pimpelmeesjes, vinkjes, roodborst, merel, spreeuw, vlaamse gaai, (heeft me telkens door, zodra ik wil klikken vliegt ie weg...) een groenling en een bonte specht... hier wat plaatjes, allemaal door het keukenraam gemaakt met de 70-200 lens.
achtereenvolgens: vink, 2 x koolmees , pimpelmees, roodborst, 2x groenling , koolmees met merel, bonte specht en pimpelmees

6 opmerkingen:

 1. prachtig. bij m'n schoonouders vlogen ze ook af en aan! hier alleen kraaien aan ons netje en vetbolletje #fail

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat leuk. Hier eigenlijk alleen maar wat duiven, merels, mussen en vinkjes die van het strooigoed komen snoepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig zeg! Bij ons oude huis ook echt veel meer van zulk soort vogels. Nu een stuk minder en dat vind ik best jammer! Het is zo'n mooi gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig geertje, bij ons op het dakterras komen alleen duiven en meeuwen, soms wat musjes.
  Goede jaarwisseling.

  groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke variatie, ik ken dat staand achter het raam in de keukendeur maak ik ook de meeste vogelfoto's alleen blijft het bij mij vaak bij mussen.
  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen