Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 19 december 2009

Jack & Annelien

Het was vroeg vanmorgen... vroeg en donker

het was koud vanmorgen... KOUD...

Maar er was warmte

en LIEFDE

en heel langzaam kwam de zon op

de wereld was prachtig en wat een sneeuwpret hadden ze we!

Een hele mooie dag was het vandaag, ik heb er echt van genoten, ondanks de kou en bijna bevroren tenen (lieve moeder van de bruid, nog bedankt voor de droge sokken :-)) Ik heb dan ook weer veel te veel foto's om uit te kiezen....maar wat wil je met zo'n geweldig bruidspaar, dan blijf je klikken! Morgen volgen de foto's op de site.-oeps...het was al zo laat dat er zaterdag 19 boven staat ipv vrijdag 18 :-)-

5 opmerkingen:

 1. wat een dag om te trouwen! prachtig =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's van inderdaad een schitterende dag. Je was helemaal in je element en dat is niet gek ook met zo'n dag. Heel wat anders dan anders. En die sokken had je zeker verdiend. Bedankt voor je bijdrage aan deze leuke dag. We zien uit naar de foto's!
  Anny en Hester Polinder

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Geertje!

  We zijn trots op u!
  Het was een gezellige dag en een lief en prachtig stel!
  De foto's zien er nu al prachtig uit, en er komen er nog meer!
  Onze complimenten voor u!

  Groet, Frosien en Gertrude Wielink
  (Ceremoniemeester en kapster Annelien)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Geertje,

  Supermooie foto's zijn het geworden! En wat een werk om al die bedankkaartjes op tijd af te krijgen, en de ouderboekjes! Heel erg bedankt voor alles! We kijken echt uit naar het album!

  Groetjes, Jack en Annelien van Werven

  BeantwoordenVerwijderen