Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 7 december 2009

leesvoer

Het was een vol, maar gezellig weekend, met o.a. een verjaardag, doopdienst en sinterklaas waren de zaterdag en zondag gevuld.

Maar sint heeft me heerlijk verwend met deze stapel boeken, ik kan weer even vooruit!

1 opmerking:

  1. Heerlijk he! Ik ben ook zo'n boekenwurm en gelukkig laten de toeristen genoeg materiaal achter dat ik dan weer in de plaatselijke bookshop kan gaan lenen ;)

    BeantwoordenVerwijderen