Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 19 december 2009

Jack & Annelien -2-

Omdat het de allerlaatste was van 2009...
Omdat het zo mooi was in de sneeuw...
Omdat we zo'n lol gehad hebben...
Omdat.... nou ja, eigenlijk omdat ik het gewoon leuk vind om nog wat foto's van gisteren te plaatsen :-)

en omdat het toch wel een beetje uniek is, zoveel sneeuw op je trouwdag

en om de sneeuwpret natuurlijk

haren vol sneeuw? wat maakt het uit :-)

(Ik wil ook zo'n gave harten-plu!)

die plu was multi-functioneel en hielp ook tegen al te felle zon op de familiefoto's! Het lijkt wel een sunbounce scherm... en over sunbounce gesproken: gisteren kreeg ik een mailtje dat ik een reflectiescherm gewonnen heb via de website van sunbounce! Is dat even gaaf! En wie niet weet wat een sunbounce is kan altijd even mijn filmpje op you tube bekijken...

Nog wat foto's van gisteren staan inmiddels ook op de website!

5 opmerkingen:

 1. SÙ-PER gaaf! En dan ook nog eens die sneeuw die het helemaal compleet maakt! Echt heel erg mooi! Het bruidspaar boft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die tweede! wat gaaf, wat een boffen als je dan toch in de winter trouwt, om zoveel sneeuw te hebben =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige serie en wat zul je genoten hebben, de pret straalt van de foto's af en ook veel warmte ondanks de bijtende koude, ik heb wel medelijden met het bruidspaar wat dat betreft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Geertje, en gefeliciteerd met je prijs.

  groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen