Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 4 december 2009

SANNE

Wat een lief logeetje hadden wij gisteren he!!

Hé, ben ik dat?


Natuurlijk moest ik ook even een paar "echte" foto's maken :-)

Sanne had er wel lol in!


Papa en mama vinden het vast niet erg dat ik dat even gedaan heb...

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat die papa en mama alleen maar blij zijn met zo'n fotograaf in de familie. Zulke prof. foto's laat je niet zo vaak maken.

  Bij de bruiloft van woensdag was ik gevraagd voor het feest, de kerk en 's avonds, voor de reportage en het gemeentehuis hadden ze wel iemand ingehuurd. Dit was de dochter van een vriendin van mij, en dus goed voor weer wat ervaring op te doen.

  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje alhoewel ze inderdaad van zichzelf lijkt te schrikken *lol*
  Boffen voor de ouders met zo'n goede fotograaf als oppas!

  BeantwoordenVerwijderen