Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 30 januari 2010

brand?

Gisteren was ik het grootste deel van de dag in Putten voor de trouwreportage van Jan-Jaap en Rianne. Het was grijs en nat, maar dat mocht de pret niet drukken!
Ik ben er nog niet aan toegekomen de foto's uit te zoeken en op de site te zetten, daarom nu één voorproefje, de rest volgt maandag! Als dat geen bijzondere trouwauto is....!

1 opmerking:

  1. Ow wat leuk! (zeker nu Manon het in de klas over de brandweer heeft en we vorige week nog in een kazerne waren ;)

    BeantwoordenVerwijderen