Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 1 februari 2010

Jan-Jaap & Rianne

Zoals ik zaterdag al schreef trouwden Jan-Jaap en Rianne vrijdag in Putten in een prachtige oude brandweerauto, weer eens wat anders!

De foto's maakten we bij de Essenburgh in Hierden, een paar buiten en ook een aantal binnen. De flitser had ik op statief gezet en met behulp van de pocket wizards is alles draadloos geflitst.

Jan-Jaap en Rianne waren niet bang om nat te worden en ook buiten hebben we nog wat foto's gemaakt, ondanks dat het maar bleef regenen.

Op de website weer meer!

5 opmerkingen:

 1. Hoi,

  Is het gelukt om de fotoshoot van de broer van Boskoopje te maken? Ik hoop het zo voor hen.

  groet, Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch jammer, regen op je huwelijksdag. Maar die witte paraplu is erg grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brrrr ik krijg het al koud als ik naar die blote rug kijkt maar zij laat niets blijken, staat overal vrolijk en blij op!
  Mooie foto met de sleep op de trap ;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo
  Nou de foto´s zijn prachtig hoor,jaloer,ja.
  groetjes
  Fred

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige foto's. leuk stel ook weer. foto's van het winterlandschap ook super nog. hier al tijden helemaal schoon. maar vind 't nu ook wel goed, kom maar op met die lente!

  BeantwoordenVerwijderen