Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 4 februari 2010

update gratis fotoshoot

In mijn logje over Haïti gaf ik een gratis fotoshoot weg... In mijn enthousiasme had ik er geen voorwaarden over de plaats oid bijgezet, en nu bleek degene die ik 'm wilde geven, de broer van boskoopje, in de buurt van Middelburg te wonen.... Tja, dat is nou niet direct naast de deur, verder weg kan bijna niet hiervandaan geloof ik :-) Ik kan natuurlijk zeggen sorry, te ver weg, en daar had boskoopje ook wel begrip voor geloof ik, maar ik heb toch een andere oplossing bedacht. Ik heb een fotografe in de buurt gezocht die de opname gaat maken, natalie risseeuw, en ik betaal de rekening voor deze opname. Zij zorgt ervoor dat ze, zonder verdere kosten een paar mooie afdrukken krijgen, waarvoor mijn dank! Ik hoop dat ze blij zullen zijn met deze fotoshoot, ik ben in elk geval blij dat ik m op deze manier toch aan boskoopje kan geven!

5 opmerkingen:

 1. goeie oplossing, zo komen er toch nog mooie foto's. en je actie was sowieso geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je toch een ongelooflijke schat. Goed zeg dat jij dit allemaal doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn broer en zijn vrouw en kinderen waren blij verrast dat ze een fotoshoot kregen! als alles volgens plan verloopt, worden de foto's a.s. zaterdag gemaakt!
  Ik heb op de website van de vervangende fotograaf gekeken, mar het ziet er allemaal geweldig uit, moet dus goed komen.

  Nogmaals heel hartelijk bedankt!

  Groetjes Boskoopje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat heb je dat invoelend en goed opgelost!! Echt super van je!

  BeantwoordenVerwijderen