Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 20 maart 2010

Alex en Nelie

Gisteren was het net zo'n stralende dag als donderdag.. het weer was dan wel helemaal omgedraaid en grijs en een beetje nat, maar dat mocht de pret absoluut niet drukken! Alex en Nelie hadden geen last van de nattigheid en we hebben gewoon buiten foto's gemaakt. Eerst bij landgoed Morren in Oosterwolde, en later nog bij het Veluwemeer in Elburg.
De paardjes kijken geinteresseerd toe tijdens de fotosessie.
Het huwelijk werd voltrokken in het boerderijmuseum in Oldebroek, en ook daar hebben we nog wat foto's gemaakt.
Bellen en serpentines; het blijft altijd weer leuk en levert feestelijke foto's op.

Hier leerden Alex en Nelie elkaar kennen, en daar moest natuurlijk ook een foto gemaakt worden! (Levert deze reclame voor de fazant mij nog iets op ??) Het was weer een prachtige dag, met ook hier nog eerdere en toekomstige bruidsparen en bekenden :-)
Op de site weer meer!

1 opmerking:

  1. ja joh foto's én reclame maken, dubbel verdienen, je bent goed bezig ; ) hihi

    BeantwoordenVerwijderen