Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 18 maart 2010

Johan en Anita

Een hele tijd geleden maakte ik een fotoserie van Johan en Anita, en vandaag mocht ik ook hun trouwdag fotograferen, zoiets maakt het altijd extra leuk! Ook fotografeerde ik een paar jaar geleden al de trouwdag van Anita's broer, en dat kwam allemaal weer voort uit mijn allereerste trouwreportage die ik destijds fotografeerde in Zalk, leuk hoe dat dan zo verder gaat!

Vanuit Zalk gingen we dit keer zelfs onder politiebegeleiding naar het oude stadhuis in Kampen.
De foto's zijn o.a. gemaakt bij het Katerveer in Zwolle en bij de molen in Zalk. En wat een weer was het vandaag hè, je zal maar trouwen op de 1e echte mooie lentedag!
Wel lef hè, zo de wieken in klimmen! Op de website zie je weer meer!

4 opmerkingen:

  1. Oh wat mooi. En wat een prachtige dag inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja die op de wieken ook mijn favoriet! en wat een mazzel inderdaad met het weer (vandaag hier hele dag regen #foei)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat boffen met het weer en heel mooi zo op de wiek. Leuk om te zien dat ze in die paar jaar een stuk volwassener uiterlijk hebben gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen