Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 14 april 2010

Hele club

Al weer een paar weken geleden deze vrolijke familie gefotografeerd op 't inmiddels beroemde laantje bij Oldhorst....
Handig als je zoveel mooie plekjes in de buurt hebt om te fotograferen!

4 opmerkingen:

  1. ge dat is nog eens een kinderrijke familie! Gezellige familieportretten heb je er van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! en wat zijn buitenfoto's dan toch altijd weer zoveel leuker dan binnenfoto's. wij gingen voor m'n vader's verjaardag dus binnen en nou ja, gelukkig is hij heel blij met het resultaat ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat leuk! Ik weet niet precies hoeveel het er waren, maar wij zijn komend weekend met zn dèrtigen! Hoe gezellig :)

    BeantwoordenVerwijderen