Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 5 april 2010

Tijd voor foto's

Het is weer de hoogste tijd voor foto's.... deze zijn van een paar weken geleden, een hele gezellige fotosessie met Frans en Arendina!
Het was berekoud die zaterdag bij kasteel Staverden, maar dat mocht de pret niet drukken: we konden een leuke serie maken!

3 opmerkingen:

  1. mooi! Vooral die laatste waar ze elkaar zo lief aankijken vind ik gaaf;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met name de laatste foto is zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met name de laatste foto is zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen