Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 7 mei 2010

Dennis & Annerieke

Juichend kwamen ze het gemeentehuis uit: WIJ ZIJN GETROUWD!

Dennis en Annerieke trouwden vandaag in Heerde, en maakten er een prachtige dag van!
De trouwreportage maakten we grotendeels aan het Heerderstrand
Dennis en Annerieke zaten vol ideeën en hadden o.a. deze confettispuiters meegenomen
En heel veel respect voor allebei: met miezerregen en toch echt niet al te hoge temperaturen "gewoon" schoenen uit en het water in, geweldig! Op de site weer meer.

2 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijk en enthousiast koppel, geweldig!!!! En dat straalt ook echt van je foto's af. De foto in de cirkels van paaltjes vind ik ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! volgens mij had ik die met die confetti al gezien, heerlijk vrolijk =)

    BeantwoordenVerwijderen