Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 22 mei 2010

Gerrit & Floor

Gisteren trouwden Gerrit en Floor, samen met hun kinderen Bregje en Wessel in Heerde
Floor wilde graag met haar paard op de foto, die was er niet aan gewend Floor in zo'n mooie trouwjurk te zien, maar gelukkig wel wat mooie plaatjes kunnen maken.
mooi al die boterbloemen in de wei!
Clown Funny vermaakte de kinderen met ballonnen en popcorn

Samen in de grote stoel in de trouwzaal van Heerde
Love is in the air :-)
mei is een mooie maand om te trouwen met al dat frisse groen! Op de website weer wat plaatjes van de fotosessie, gemaakt bij Molecaten in Hattem.

2 opmerkingen:

  1. Geweldige foto's en wat een leuke originele settings ook. Die van beide kinderen op de 'troon' erg leuk en helemaal te gek al die kussende paren! Zeer geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. was benieuwd naar de paardeplaatjes, maar die staan nog niet op de site zie ik. mooie foto's weer =)

    BeantwoordenVerwijderen