Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 10 mei 2010

neefjes en nichtjes

We wilden mijn moeder voor moederdag verrassen met een een leuke foto van haar kleinkinderen, (mijn neefjes en nichtjes dus) maar met zoveel kleintjes viel dat nog niet mee... Als de één zat liep de ander weer weg, en als de ander stil was huilde de één weer :-) Dit was uiteindelijk één van de weinige foto's waar ze alle 5 nog een beetje redelijk op stonden, maar moeders was er blij mee (hai mam, je zat er al op t wachten zeker;-))
Apart ging het wat beter: Kimberly met Yannick en Christian
en lekker even liggen in het gras
Sanne veilig bij mama op de arm
en Joëlle vond het wel leuk in de wei tussen de paardenbloemen
Wat een lieverdjes hè, en ik ben maar een klein beetje bevooroordeeld hoor ;-)

O ja, nu we het toch over een weiland hebben: wie van m'n plaatselijke lezers weet er nog een stukje weiland te huur voor onze schapen?? We komen een beetje wei te kort, of hebben gewoon wat schapen teveel, dat kan ook... Maar we zijn dus serieus op zoek naar een stukje gras, bel of mail als je wat weet!

4 opmerkingen:

 1. Nou aan een wei kan ik je niet helpen (en daarbij, het is een beetje te ver van jullie). De foto's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé het reageren gaat anders!!!

  Ik vind de onderste foto verreweg de leukste, eigenlijk stoort de koffer een beetje op de eerste vind ik persoonlijk, maar het zijn weer schattige foto's en ik kan me voorstellen dat oma er dolgelukkig mee was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Ank: Klopt, als t goed is iets makkelijker...
  en de koffer ben ik ook met je eens, had m meengenomen omdat ik dacht dat ze dan mssch makkelijker bleven zitten, maar achteraf had ik m liever weggelaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke opname's van die kleintjes in een veld vol met paardebloemen.

  Groetjes, Joop

  en bedankt voor jou reactie.

  BeantwoordenVerwijderen