Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 27 mei 2010

Raymond en Emma

Vandaag trouwden Raymond en Emma in het stadhuis in Hattem, een prachtige dag met, alweer, een stralend paar :-) 't is al laat dus ik hou het kort...

De foto's zijn gemaakt op landgoed Molecaten, de blauwe regen bloeide zo mooi daar, die komt regelmatig terug in de foto's. Ik plaats morgen wat foto's op de site, het is nu te laat, morgen wacht er weer een bruidspaar, dus moet weer fit zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten