Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 10 juni 2010

Gerwen & Ydelette

Een tijdje terug maakte ik al foto's van dit leuke stel en vandaag mocht ik de trouwdag van Gerwen en Ydelette fotograferen. Eén van de destijds gemaakte foto's was gebruikt voor de trouwkaart, erg leuk ook!
Gerwen en Ydelette kenden elkaar vanuit de trein, dus we maakten eerst een paar foto's op het station in Wezep. Toen er een sneltrein langs kwam razen heb ik snel even geprobeerd met een langere sluitertijd te spelen, en daar kwam dit uit...
Vervolgens gingen we naar Molecaten in Hattem voor een mooie serie foto's, de tuin daar lag er weer prachtig bij, de blauwe regen was uitgebloeid, maar deze witte regen was ook erg mooi!
 
Na de pechtigheid in Hattem lekker veel bellen blazen!
Het was een warme, maar reuze gezellige dag, en op de website natuurlijk weer meer!

4 opmerkingen:

 1. Geertje, wat maak je toch geweldige foto's. Ik heb je inmiddels bij mijn favorieten gezet!! Wat zullen die bruidsparen tevreden zijn!! Knap werk hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer mooi en erg verzorgd uit Geertje.....weer prima gedaan.

  groet, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke vooral romantische foto's en zo te zien krijgen ze ook geen genoeg van elkaar. De foto met de witte regen vind ik het toppunt van romantiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! die met die trein ook erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen