Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 26 juni 2010

Richard & Gerline

Rood waren de accenten gisteren op de trouwdag van Richard en Gerline, en dat knalt er dan lekker uit op de foto's, mooi!
Rood lint voor aan de auto's
en Rood voor op de lippen
Rood in het boeket, en wat een mooie bruid hè...
een RODE strop, en wat een stoere gom hè...
we gingen o.a. foto's maken in Elburg en toen we hier aan kwamen lopen begon deze schoolklas (schoolkamp?) spontaan voor het bruidspaar "Lang zulen ze leven" te zingen... ik heb alleen het bruidspaar even erbij gezet, de kinderen stonden hier al uit zichzelf zo.... Heb ze natuurlijk wel een keer extra hard hoera laten roepen!
Even de lucht in, de foto's met vrienden worden zo altijd extra leuk! Op de website nog meer, met ROOD natuurlijk!

3 opmerkingen:

  1. Leuk zeg, dat met dat rood. En inderdaad, een stralende bruid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellige vrolijke spontane foto's!!! Dat rood knalt er lekker uit, leuk zo'n fel kleuraccent!

    BeantwoordenVerwijderen