Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 9 juli 2010

Jan-Peter & Nelleke

Jan-Peter & Nelleke wilden graag stoere en eigentijdse trouwfoto's en hadden daar wat mooie locaties voor uitgezocht in Lelystad. Gisteren mocht ik hun trouwdag vastleggen, het was weer heet, maar ook weer errug leuk met dit gezellige stel!
Ook Jan-Peter had de trouwdatum en hun initialen in z'n jasje staan, is dit de laatste trend? Ik vind 't leuk in elk geval! Let ook op de mooi bijpassend zilvergrijs gelakte nagels van Nelleke!
Ze trouwden in de "waterlely" in natuurpark lelystad, een prachtige locatie aan het water, het is bijna alsof je buiten zit.
Bij de waterlely werd ook deze schitterende bruidstaart aangesneden, en behalve dat ie er prachtig uitziet was hij ook nog eens heel erg lekker ;-)
Of de foto's stoer genoeg zijn kan je alvast een beetje bekijken op de website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten