Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 30 september 2010

Harwin & Trijnke

Eigenlijk wilde ik geen 2 reportages in de week meer doen, maar Trijnke wist me over te halen, naast de trouwreportage van morgen, vandaag ook hun trouwdag vast te leggen
Vorig jaar mocht ik zus Jantine al fotograferen, het ouderboekje dat ik toen maakte stond nog op de kast, naast de trouwkaart van Harwin en Trijnke :-)
Het was niet echt mooi weer vandaag, maar vanmorgen vroeg was het nog even droog en maakten we foto's op de markt in Nunspeet, waar we veel bekijks hadden! Ook maakten we foto's bij de essenburgh in Hierden, en hoewel het inmiddels regende zijn we toch buiten gebleven en trokken ze zich niets van de nattigheid aan!
Wat een prachtige aparte ringen hadden ze uitgekozen!
En ook al zo'n mooie bruidstaart...nice! Harwin & Trijnke en familie, vanaf hier nog gefeliciteerd, want dat heb ik niet meer persoonlijk kunnen doen! Het was weer een mooie dag, op de website weer meer.

2 opmerkingen:

  1. Die ringen daar viel ik ook direct op passen qua stijl erg goed ook bij de bruidsjurk of moet ik zeggen dat de jurk bij de ringen past ;0) de taart ziet er ERG zoet uit ;0)

    BeantwoordenVerwijderen