Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 8 september 2010

Pascal & Erika

Af en toe een beetje miezerregen mocht de pret niet drukken vandaag: Pascal en Erika trouwden in Elburg en daar wilden ze ook graag de fotoserie maken.
Omdat komend weekend de botterdagen zijn in Elburg lag de haven vol met botters, mooi voor de foto's!
Het ringenkussentje met "delfts blauw" lint was gemaakt door de moeder van Erika
We hebben eigenlijk alle foto's gewoon buiten kunnen maken, toen we het stadhuis uit kwamen regende het wel een beetje, maar samen met de bellen die geblazen werden waren de paraplu's een vrolijk gezicht!
Tot slot nog een plaatje van de mooie bruidstaart, op de site weer meer.

1 opmerking:

  1. wat een gave taart! en trouwen in de regen is wel lekker hollands natuurlijk ; )

    BeantwoordenVerwijderen