Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 2 oktober 2010

Gerrit & Willeke

Blauwe lucht, stralende zon, een knalrode dubbeldekker...allemaal ingrediënten voor de prachtige trouwdag van Gerrit en Willeke gisteren!
Toen we de foto's s morgens gingen maken was de mist net opgetrokken en scheen de zon met prachtige zonneharpen door de bomen heen...sprookjesachtig mooi!
Het water bij het heerderstrand lag erbij als een spiegel
We maakten een aantal foto's bij het water en wat op de hei ernaast, die nog een heel klein beetje rose kleurde 
Weer thuis bij Willeke kwam de dubbeldekker voorrijden, die vervolgens met bruidspaar en alle gasten naar gemeentehuis en kerk vertrok. Op de website weer meer!

3 opmerkingen:

  1. prachtig, hoor! die zonnestralen! *breathtaking*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die tweede foto is inderdaad onaards mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die mistflarden met zonneharpen die zijn super, wat boffen als je dat hebt met het maken van je bruidsfoto's!

    BeantwoordenVerwijderen