Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 16 oktober 2010

Henri & Arnette

Henri en Arnette kregen gisteren veel bewonderende blikken en lovende opmerkingen toen we door Elburg liepen om foto's te maken.
 Wat wil je ook met zo'n bijzondere jurk als die van Arnette en het mooie maatpak van Henri! En met zo'n heerlijk vrolijk bruidspaar!
En wat dacht je van de bloemen? Gemaakt door de moeder van Arnette, deze prachtige bol!
Er waren zo veel leuke dingen om te fotograferen gisteren, zoals hier de duiven die losgelaten werden bij het gemeentehuis
 De meisjes uit de klas van Arnette wilden allemaal maar wat graag  helpen met de sleep
Terwijl Henri en Arnette al met de koets op weg gingen naar de kerk mochten de kinderen ballonnen op laten, ook al zo leuk ...
De laatste ballon moest nog wel even uit de boom gehaald worden, maar ze gingen uiteindelijk allemaal de lucht in! Op de website weer meer.

5 opmerkingen:

 1. Tanneke, zus van de prachtige bruid..16 oktober 2010 om 16:33

  Wat een supermooie foto's! Erg leuk om al een voorproefje te krijgen. We zijn benieuwd naar het album, dit belooft heel wat! Prachtig.
  Maar eh... dat kon ook niet anders met zo'n schit-te-rend bruidspaar... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o wat een leuk idee, pannenkoeken eten als je ballon gevonden wordt =) en idd, een bijzondere jurk en zo te zien een bijzondere bruiloft ook =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pracht van een jurk en roze laarzen daaronder wat origineel en lekker warm aan de benen! Leuk idee ook van die ballonnen en last but not least: prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even voor de duidelijkheid: Die laarzen had ze niet steeds aan, hoor! Alleen om leuke foto's mee te maken. Ze had gewoon mooie schoenen onder haar jurk.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Geertje!
  Wat was het ge-wel-dig leuk!!!!!!!!!!!
  We hebben zo ontzettend genoten van het foto's maken en natuurlijk ook van de rest van de dag!
  En wat zijn deze foto's al leuk hé! Heel leuk om te zien zo!
  We zijn reuze benieuwd naar het album maar we kunnen nu al lekker genieten van deze plaatjes!:)
  Bedankkaartje en boekjes waren trouwens ook super!
  Alleen maar lof, maar wat wil je ook met zo'n fotograaf;-)!
  Hartelijke groetjes,
  Henri en Arnette

  BeantwoordenVerwijderen