Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 23 oktober 2010

Henrik & Hetty

Het was toch weer een week met 2 trouwreportages... maar ja,als je neef vraagt om foto's te maken van zijn trouwdag dan zeg je natuurlijk geen nee! En zo was ik donderdag dus bij Henrik en Hetty om hun trouwdag vast te leggen.
De fotoserie hebben we o.a. gemaakt bij IJsselvliedt.
 Henrik en Hetty hadden nog meer familie ingeschakeld, want zus Gea had het bruidsboeket gemaakt,
broer Gerard was chauffeur en eh...pakezel ;-)
en broer Erik was het nog niet verleerd en maakte weer een prachtige bruidstaart. En erg lekker was ie ook!
Het gras was nat, maar Hetty hoefde geen natte voeten te krijgen.... Op de website staan weer meer foto's. Henrik en Hetty, wat was het een leuke dag en ik wens jullie ook vanaf hier heel veel geluk in jullie huwelijk!

2 opmerkingen:

  1. hahaha heel charmant die laatste ; ) en in staphorst, daar heb ik ook de nodige bruiloften meegemaakt.. de feesten na afloop waren meestal wel heel ok, maar toch heb ik me nooit op m'n gemak gevoeld tussen al die verklede vrouwen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die TAART! Ziet er fantastisch uit! Het bruidspaar ook uiteraard ;)

    BeantwoordenVerwijderen