Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 22 november 2010

iets goedmaken...

Ik zat door mijn mappen met foto's te bladeren om te kijken wat ik wel en niet van pc naar mac had overgezet, en kwam ook deze foto's tegen. Vandaag precies een half jaar geleden gemaakt. En ik zag ineens dat ik deze nog helemaal niet op mijn weblog had gezet, terwijl ik dat wel beloofd had! Ik dacht dus echt dat allang gedaan  te hebben... gauw goedmaken dus en bij deze alsnog laten zien!

en ja...zelfde laantje weer :-)

3 opmerkingen:

  1. Heleboel foto's gezien van je, vandaag. De sperwer vond ik een klasse apart! Breathtaking; en dat vanuit je eigen huis. En de portret- en familiefoto's mogen er beslist zijn. Erg mooi vind ik het met vakvrouwschap oogstrelend vervagende, klaarblijkelijk steeds hetzelfde maar nimmer tegenstaande, laantje. Ik plaats mijn reactie op je foto's hier omdat ik ze vandaag pas goed heb bekeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eerste is werkelijk prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen