Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

donderdag 18 november 2010

in het groen

Hoogste tijd om weer wat foto's te bloggen. Deze foto's maakte ik een tijdje geleden op het inmiddels wel bekende laantje bij Olthorst. Het blad aan de bomen is nog groen, dus het is al een tijdje terug dat deze familie langskwam, maar ik wil ze toch nog even laten zien!
De krukjes kocht ik een tijdje terug voor weinig en heb ik nu standaard in de auto liggen, ze komen vaak goed van pas bij de groepsfoto's

3 opmerkingen:

 1. Lovely family photos. Great lighting and compositions.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige foto's en die krukjes komen duidelijk goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Geertje, ik keek voor het eerst weer eens op je blog en kwam deze foto's tegen, ik herkende de mensen gelijk, dit zijn mensen uit onze kerk, wat leuk dat ze bij jou geweest zijn.
  Mooie foto's!

  groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen