Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 27 november 2010

Jaap-Jan & Petra

 Gisteren maakte ik in Nunspeet de laatste trouwreportage van 2010: die van Jaap-Jan en Petra. Voor de fotosessie gingen we naar de essenburgh in Hierden.
Wat een prachtige dag was het gisteren, koud, maar een heerlijk zonnetje erbij! We hebben de meeste foto's buiten gemaakt, ondanks de kou. Tussendoor -om even op te warmen- maakten we ook wat foto's binnen in kasteel de essenburgh.
Ik had gisteren de luxe van een assistente en die maakte deze actiefoto van mij :-) Ik maak daar de foto die hier bovenaan staat.
Het was heel fijn dat Noha mee was, want het was perfect weer om de sunbounce te gebruiken. Noha, bij deze nogmaals bedankt voor je hulp!
Hier zie je goed het effect van de sunbounce op de gezichten. De buitenfoto's op de website zijn allemaal gemaakt met gebruik van de sunbounce.
Petra had zelf dit prachtige ringkussen gemaakt, mooi hè! Ook het boeket was prachtig, Petra werkt in een bloemenzaak dus het boeket moest wel iets bijzonders zijn! Kijk daarvoor en voor meer foto's ook even op de website!

2 opmerkingen: