Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

dinsdag 28 december 2010

bruidsparen 2010 - part 1

Net als vorig jaar heb ik ook nu een paar collage's gemaakt van alle bruidsparen die ik dit jaar mocht fotograferen. Ik zal er deze laatste dagen van het jaar (bijna) elke dag 1 plaatsen om het jaar in stijl af te sluiten!


Om te beginnen gewoon een willekeurige foto van ieder bruidspaar. Ieder bruidspaar weer anders, ieder bruidspaar uniek en ik ben blij en dankbaar dat ik ze ieder op hun eigen manier mocht vastleggen en ze blij mocht -of nog mag gaan- maken met een mooie reportage! 

just like last year I made some collage's off all the weddings I shot this year. Today I show the first one with a random photo from all beautiful couples. Later this week I'll show more!

Klik op de foto voor groter formaat - click on photo to enlarge

2 opmerkingen:

  1. A wonderful collage to remember all the beautiful weddings and memories you have captured this past year. All are very lovely!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig al die bruidsparen bij elkaar, vooral de spontaniteit en blijdschap heb je goed weten vast te leggen!

    BeantwoordenVerwijderen