Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 29 december 2010

bruidsparen 2010 - part 2

Ook dit jaar een collage van de bruidsboeketten. Ik ben altijd weer benieuwd naar het bruidsboeket en ook dit jaar waren er weer erg mooie bij!
Veel rozen natuurlijk, maar ook veel andere bloemen zoals calla's, gerbera's, hortensia en orchideeën, of mooie gemengde boeketten. Benieuwd wat ik in 2011 weer allemaal voor moois te zien krijg!

Today a collage of all the wedding-flowers I saw last year. Beautiful roses, orchids, calla lily's and mixed flowers!

klik op de foto voor groter - click to enlarge

2 opmerkingen:

  1. Een bepaalde trent is toch wel te herkennen, vooral wat betreft het model van het boeket. Leuk zo allemaal bij elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow, hulde aan de bloemisten ook zeg!

    BeantwoordenVerwijderen