Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

woensdag 22 december 2010

er kan nog meer bij...

er kan nog meer bij.... of leren tellen met mussen van 6 tot 11

counting with sparrows, from 6 till 11!
also the great spotted woodpecker and the gay came by in our garden
We blijven nog even bij de vogels... Een stuk boomstam met wat gaten erin, en daarin pindakaas met strooivoer... smullen geblazen voor de mussen!
 Dit keer kwam mevróuw specht even langs
 en ook de vlaamse gaai bleef eindelijk even zitten zodat ik m op de foto kon zetten
Volgende keer maar weer eens wat anders dan vogels! En ik zit niet de hele dag voor het raam hoor :-) Maar m'n koffie en eet-pauzes wél!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie plaatjes. Leuk dat met die boomstam.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van mij mag je hoor ;0) Niets is heerlijker dan voor het raam zitten genieten van de fouragerende vogels, ik doe het ook regelmatig.
    Leuk idee dat balkje met pindakaas erin , ik smeer het aan de takken maar dat ziet er niet uit! Niet dat de mussen erover klagen hoor *lol*
    Fijne dagen!

    BeantwoordenVerwijderen