Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

maandag 13 december 2010

joëlle

Het is de hoogste tijd voor een nieuw logje....vandaag mijn lieve nichtje Joëlle in de hoofdrol! Laatst weer eens wat foto's van haar gemaakt, de belichting is niet altijd even perfect want ze liep overal en nergens, maar dat mag de pret niet drukken :-)

My lovely niece Joëlle in my little studio, walking around everywhere and having fun with her dad! Now we are expecting eagerly her little brother or sister! 

Op 't laatst had ze lekker de staartjes los getrokken en dikke pret met pappa!
En nu..... wachten we vol spanning op haar broertje of zusje!!

3 opmerkingen:

  1. Bedankt weer zussie! Ongelovelijk dat je haar er weer zo mooi op hebt gekregen want ze werkte totaal niet mee :-) superknap!

    BeantwoordenVerwijderen