Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

vrijdag 17 december 2010

vogels kijken

Nu het weer echt helemaal winter geworden is, is het weer een komen en gaan van vogels in de tuin. Heerlijk om vanuit het raam naar dat gekwetter en soms ook geruzie te kijken. Deze foto's zijn allemaal vanuit huis genomen, behalve de ganzen in de lucht, die vlogen vanmorgen over toen ik even buiten was omdat de zon zo prachtig opkwam. Achtereenvolgens: mus, pimpelmees, specht, boomklever 2x, mussen, ganzen, mus, pimpelmees, vink, vlaamse gaai, koolmees en roodborstje

We have a lot of birds in our garden, all pictures are taken from within our house, except for the geese-photo. I Really love it to look through the window and see all these birds! 


Volgende keer de mussen in de hoofdrol...

4 opmerkingen:

 1. Mooi! Wat gezellig hé al die vogeltjes in de achtertuin!
  Groetjes,
  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een boel vogeltjes in jullie tuin. Leuk. Hier is het ook een drukte van belang want we voeren flink.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kreeg ik maar een aantal van die vogels in mijn tuin! Hier heb ik voornamlijk mussen en duiven....

  BeantwoordenVerwijderen