Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 15 januari 2011

Arno & Gytha -preview-

Gisteren was het de trouwdag van Arno en Gytha, voor mij de eerste trouwreportage van dit jaar. Op de website staat vast een klein voorproefje van de fotosessie, die we grotendeels gemaakt hebben bij de azaleakwekerij bij Epe
Jullie zijn gewend hier op mijn weblog meer foto's van het bruidspaar te zien, dat komt nog wel, maar ik ga het dit jaar iets anders doen... ik wil op korte termijn een nieuwe site klaar hebben met de weblog daarin geïntegreerd, en niet meer apart zoals nu. Op die nieuwe weblog komt dan een aantal weken na de trouwdag een uitgebreid foto-verslag van de trouwreportages, die meer een beeld geven van wat ik zoal de hele dag fotografeer, want dat is natuurlijk veel meer dan alleen de fotoserie. Op of vlak na de trouwdag komen er dan een paar foto's op te staan als preview, en een aantal weken later een uitgebreider overzicht. Nu alleen nog wat tijd vinden om die site te maken! Voor wat fotosessie -plaatjes van Arno & Gytha kan je nu nog op de oude site terecht, en ook zijn er wat nieuwe reportages toegevoegd vandaag!

3 opmerkingen:

  1. een goed idee, die geïntegreerde site! ik klik namelijk lang niet altijd door #ligtaantijd ; ) terwijl het vaak wel de moeite waard is! =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze foto al erg leuk. Ben benieuwd naar je wijzigigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ga zo door g eer, je doet het fantastisch

    BeantwoordenVerwijderen