Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 8 januari 2011

DRIE

Het is ongelooflijk, maar vandaag bestaat Geertje Vierhout Fotografie alweer 3 jaar! 3 jaar geleden dat ik de stap genomen heb om voor mezelf te beginnen. En wat gaat het ongelooflijk goed! Zoveel bruidsparen al mogen fotograferen en zoveel kinderen en families al op de foto mogen zetten...iets om heel dankbaar voor te zijn!

Ook vandaag heb ik wat familiefoto's gemaakt en werd zo ongeveer gedwongen er vanavond alvast een foto van op de weblog te zetten, dus bij deze :-)
en nog één om het zilveren paar even van dichtbij te kunnen zien, jawel, de bode van het gemeentehuis himself ;-)
Voor het komende jaar zullen het voornamelijk trouwreportages zijn die ik ga doen, ik had al eerder geschreven dat het gewoon teveel wordt om alles te blijven doen, en gezien de goedgevulde agenda met bruidsparen zal ik zeker het eerste half jaar niet zo veel familiefoto's gaan maken. Maar zo af en toe zal er nog wel eens wat voorbij blijven komen.
Verder wil ik iedereen graag bedanken voor de ontzettend leuke en positieve reacties op het geboortekaartje van Tobias hieronder, echt ongelooflijk: via de weblog, via hyves, facebook en twitter (oei, wat doe ik mee met alles zeg), via Elbert en Joyce: niets dan complimenten. Echt superleuk om te horen! Dank, dank dank!

4 opmerkingen:

 1. mooie foto's, maar had eigenlijk niet anders verwacht :-)
  Nogmaals van Harte met de derde verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey zussie
  gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum
  groet
  E J J T

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte nog met je 3-jarig jubileum =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op naar het eerste lustrum!! Je hebt destijds een goede keuze gedaan om voor jezelf te beginnen, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen