Dit is de privé weblog van Geertje Vierhout fotografie. Op deze weblog vind je in het archief nog veel foto's van trouwreportages, portretten en nog veel meer. Nieuwe blogberichten met trouw- en portretfoto's vind je op de nieuwe website: www.capturedlove.nl. De nieuwe website is dus een site en blog inéén, zodat alles wat met mijn beroepsmatige fotografie te maken heeft op één plek staat. Op de hoofdpagina staat altijd de nieuwste blogpost bovenaan, en in het portfolio kan je heel veel foto's bekijken. Op deze weblog waar je nu bent zal ik de overige foto's posten zoals de natuurfoto's die ik ook graag maak, maar die geen onderdeel van mijn werk zijn.Je kan ze dus allebei blijven volgen,ook via de RSS-feed die op beide blogs mogelijk is.

zaterdag 5 februari 2011

Everhard & Anne-Marije

Wat een wind gisteren op de trouwdag van Everhard- en Anne-Marije! Gelukkig was het 's morgens droog en konden we toch buiten foto's maken. Op de website alvast een voorproefje van dit mooie paar!
 wind en sluier is altijd een heerlijke combinatie :-)
Over een poosje een uitgebreid verslag op de nieuwe site die nog steeds in ontwikkeling is, over een maandje hoop ik daarmee bezig te gaan, eerst de laatste reportages van 2010 afmaken...

3 opmerkingen:

  1. rood met wit doet het altijd goed op de foto. Gelukkig hadden jullie droog weer. Altijd een leuke gebeurtenis om vast te leggen..je hebt het weer prachtig gedaan..

    Groetjes Von

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die plus toch zo verschrikkelijk leuk! Tja en die opwaaiende sluier is natuurlijk geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen